Obavijest o predbilježbi i narudžbi veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP-a)

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Srijeda, 20 Ožujak 2024 Ažurirano: Srijeda, 20 Ožujak 2024 Objavljeno: Srijeda, 20 Ožujak 2024 Napisao/la Super User

Obavijest o predbilježbi i narudžbi  veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP-a)

 

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji
 
Obavještavamo  Vas da nabavu VMP-a možete izvršiti putem naše Udruge najkasnije do srijede  27. ožujka 2024. godine - sms porukom na mobitel predsjednika Udruge - 098/22 82 55. ili mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kako bi potrebne količine lijekova za vaše pčele mogli naručiti od PHOENIX Farmacija d.o.o.
 
Narudžba mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj pčelinjih zajednica i odabrani lijek.
 
Narudžba je obvezujuća i prema istoj će se vršiti isporuka i izdati račun. Lijekovi se neće moći naknadno naručiti.
 
Lijekovi će se podizati u veterinarskoj stanici Samobor, a o datumu ćete biti obavješteni naknadno. Datumom isporuke pčelar je obvezan platiti i preuzeti naručeni lijek.
 
Napominjem  Potpora za kiseline može se ostvariti samo ako je korisnik zatražio i ostvaruje pravo na potporu za VMP.  Maksimalan iznos potpore za kiseline može činiti najviše 50 % prihvatljivog iznosa potpore i ne može biti veći od iznosa potpore koji je ostvario za VMP. 
 
Više o svemu možete pročitati u Pravilniku o provedbi intervencija u sektoru pčelarstva koji možete pronaći ovdje na našoj stranici ili stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (https://www.apprrr.hr  -pod PČELARSTVO).
 
Dokumenti:
 
 
 
 
 

S poštovanjem,

Željko Vukić dipl.ing.

 

Hitova: 63