Igor Petrović-STRUČNO PREDAVANJE- RAKITJE 22.02.2024

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Četvrtak, 15 Veljača 2024 Ažurirano: Četvrtak, 15 Veljača 2024 Objavljeno: Četvrtak, 15 Veljača 2024 Napisao/la Super User

Igor Petrović - STRUČNO PREDAVANJE- RAKITJE 22.02.2024

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji

Pozivam Vas na stručno predavanje na temu Razvoj pčelinje zajednice, koje će se održati u četvrtak 22.veljače 2024. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18.30 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".

Stručno predavanje voditi će gospodin Igor Petrović dipl.ing.agr., viši stručni savjetnik za stočarstvo Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Ministarstva poljoprivrede koji je i dugogodišnji pčelar, te će nam iznijeti svoja osobna zapažanja, iskustva i preporuke o razvoju pčelinje zajednice.

Kroz ovo predavanje osim upoznavanja sa razvojem pčelinjih zajednica osvrnut ćemo se kratko i na bitne zakonske odredbe, pravilnike odnosno odluke koje se odnose na pčelarstvo.

Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i usvajanju novih znanja o važnosti uzgoja i zaštiti pčela. Više o svemu na predavanju, vidimo se.

Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovo predavanje. Ulaz je slobodan.

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                   Za organizatora

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.

 

Hitova: 171