ČLANARINA ZA 2024. GODINU

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 Ažurirano: Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 Napisao/la Super User

ČLANARINA ZA 2024. GODINU

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji,

Bliži nam se kraj godine i stižu nam nove obveze za iduću, a jedna od njih je i članarina, kako ste već vjerojatno čuli Skupština Hrvatskog pčelarskog saveza 2. prosinca 2023. godine povisila je visinu članarine na 35,00 eura, pa shodno tome smatram se dužnim obavijestiti Vas i reći nekoliko riječi o članarini za iduću godinu

Članarinu redovni članovi Udruge plaćaju u novčanom iznosu od 60,00 eura za vremensko razdoblje od jedne kalendarske godine, a za drugog člana obitelji pola tog iznosa od 30,00 eura što smo na zadnjoj skupštini Udruge potvrdili za 2024.godinu. Članarina uključuje i pretplatu na časopis Hrvatsku pčelu i članarinu Hrvatskog pčelarskog saveza.

Redovni obiteljski član udruge je punopravni član, koji je u obiteljskom odnosu s redovnim članom i živi na istoj adresi te ima sva ista prava i obaveze kao i redovni član.

Članarina se plaća isključivo uplatom na žiro račun udruge:
PBZ- IBAN BROJ:  HR9123400091111178890 , Model HR00, a za poziv na broj primatelja navesti svoj OIB, i u opis plaćanja - članarina za 2024. godinu , ako neko drugi plaća u vaše ime onda navesti i ime i prezime za koga se plaća.

Članarinu možete uplatiti popunjavanjem uplatnice na dolje prikazani način ili ispunjavanjem uplatnog formulara putem internet bankarstva ili skeniranjem bar koda uz obaveznu provjeru podataka na što Vas upozorava i autor aplikacije.

Uplatu članarine Hrvatskom pčelarskom savezu moramo uplatiti od 01. do 31. siječnja 2024. godine. Ukoliko želite otkazati članarinu ili pretplatu na „Hrvatsku pčelu“  za 2024. godinu, možete to učiniti pismeno poštom ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: 01/4811-327, najkasnije do 15. prosinca tekuće godine, ako to još niste, učinite što prije kako bi izbjegli nepotrebne troškove.

Molimo Vas, uplatu članarine izvršite do 30. siječnja 2024. godinekako bi na vrijeme izvršili obveze prema HPS-u i uplatiti saveznu članarinu za Vas i pretplatu na časopis.

I na kraju ukoliko još niste član naše Udruge, a željeli biste postati, javite nam se na e-mail ili mobitel  navedene u kontaktima.Članom naše udruge postaje se u par koraka, potrebno je ispuniti i potpisati člansku pristupnicu i uplatiti članarinu + upisninu o čemu Vas obavještava naš tajnik.

Unaprijed Vam hvala na razumijevanju.   

Za bilo kakve nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem mobitela ili maila.

Primjer ispravno napisane uplatnice

 Povodom nadolazećih blagdana od srcaVam želim

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2024. godinu

Medno!!!

     Željko Vukić, dipl. ing.

 

Hitova: 354