STRUČNO PREDAVANJE-RAKITJE 15.12.2023

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Srijeda, 06 Prosinac 2023 Ažurirano: Četvrtak, 07 Prosinac 2023 Objavljeno: Srijeda, 06 Prosinac 2023 Napisao/la Super User

STRUČNO PREDAVANJE I PČELARSKO DRUŽENJE

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji,

Pozivam Vas na druženje i stručno predavanje pod nazivom  Uzgoj matica za osobne potrebe“, koje će se održati u petak 15. prosinca 2023. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".

Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el,profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.

Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas s proizvodnjom matica na svom pčelinjaku, kada ih mijenjati kako s njima stvarati nove zajednice i svemu oko uzgoja za osobne potrebe.

Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.

Napomena: Na ovom druženju prikupljati ćemo donacije meda i pčelinjih proizvoda za humanitarni rad udruge. Prikupljati ćemo godišnje dojave pčela, (prilog 3), za ažuriranje podataka u evidenciji pčelara i pčelinjaka za 2024.godinu koja je obavezna i besplatna. Zato dođite i donesite ispunjen i potpisan prilog 3 ili prilog 2 zahtjev za upis pčela i pčelinjaka u evidenciju.

Podijeliti ćemo novim članovima članske iskaznice, diplome i analize sudionicima ocjenjivanja u Sv. Ivanu Zelini, svi će dobiti i kape s logom udruge i kalendare te uplatnice za članarinu u 2024. godini.

Za sve informacije stojim Vam na raspolaganju.

Veselimo se Vašem dolasku i neka nam je svima 2024. godina uspješna i medna!!!

Srdačan pčelarski pozdrav – Medno!                                                Za organizatora

                                                                                                       Željko Vukić, dipl. ing.

 

Hitova: 256