Pozivamo Vas na druženje i radionicuna temu „Kvaliteta, zdravstvena ispravnost i označavanje meda i pčelinjih proizvoda

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Nedjelja, 05 Rujan 2021 Ažurirano: Nedjelja, 05 Rujan 2021 Objavljeno: Nedjelja, 05 Rujan 2021 Napisao/la Super User

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji

Pozivamo Vas na druženje i radionicu na temu „Kvaliteta, zdravstvena ispravnost i označavanje meda i pčelinjih proizvoda“, koja će se održati u petak 10. rujna 2021. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ" povodom priprema za županijsku manifestaciju 11.festivala pčelarstva Zagrebačke županije koja se ove godine održava 18. i 19. rujna u Samoboru.

Radionicu ćemo započet sa stručnim predavanjem dr.sc. Daria Lasića voditelja laboratorija za kemijske analize hrane u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar, o najčešćim problemima i greškama u označivanju, načinu punjenja i pakiranja meda i pčelinjih proizvoda.

S obzirom kako je došlo vrijeme ažuriranja Evidencije pčelara i pčelinjaka za 2022. godinu (Godišnja dojava broja pčelinjih zajednica, prilog 3. i Upis u Evidenciju pčelara i pčelinjaka, prilog 2.) ovom prilikom pčelari koji imaju pčelinjake na području Samobora i Sv.Nedelje moći će predati našem pašnom povjereniku svoju godišnju dojavu. Upute i prilozi na web stranici http://www.pu-samobor-svn.hr.

I za kraj slijedi dogovor vezan za održavanje manifestaciju 11. festivala pčelarstva Zagrebačke županije ( o nastupanju i sudjelovanju u organizaciji i izložbi i prodaji).

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju i ujedno Vas molimo, pozovite sve zainteresirane na ovo druženje. Ulaz je slobodan.

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                   Za organizatora

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.

Hitova: 473