PREDAVANJA U PČELARSKOJ UDRUZI „SAMOBOR I SV. NEDELJA“ 3

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Petak, 23 Veljača 2018 Ažurirano: Petak, 23 Veljača 2018 Objavljeno: Petak, 23 Veljača 2018 Napisao/la Super User

PREDAVANJA U PČELARSKOJ UDRUZI „SAMOBOR I SV. NEDELJA“

TIJEKOM SIJEČNJA , VELJAČE I OŽUJKA 2018. GODINE

 

OBAVIJEST - predavanje je pomaknuto zbo elementarne nepogode snijega sa 23.02.2018. na 02.03.2018.

Drage pčelarice i pčelari, dragi sugrađani i prijatelji      

Pozivam Vas na druženja Pčelarske udruge „Samobor i Sv.Nedelja“ koja sukladno svom programu edukacije članova, djece, mladeži, odnosno cjelokupnog građanstva o važnosti uzgoja i zaštiti pčela organizira 02. ožujka 2018. godine u petak predavanje, na temu : „ Lječenje pčela tijekom godine“ – našeg člana i kolege profesionalnog pčelara i proizvođača matica Dragutina Jureše iz Zaboka.

Kako bi druženje bilo još zabavnije organiziramo i prezentaciju Dimnog topa (sublimatora) kojeg na tržište uvodi „T.T.T. d.o.o.", a specifičan je po tome što koristi oksalnu kiselinu u tekućem obliku - tinkturi. Inovativni dimni top firme T.T.T. iz Svete Nedelje ima potencijal da u cijelosti zamijeni standardne sublimatore. Dođite sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda neznate jer ovaj susret posvećujemo lječenju naših pčelica.

Ovo naše druženje otvoriti ćemo raspravom o mogućnosti povrata trošarina na temu korištenja čistog alkohola kao otapala u procesu proizvodnje tinkture propolisa o čemu će nam više reći gospođa Lovorka Vlašić.

Očekujemo Vas u Samoboru, u prostorijama ugostiteljskog objekta „Milečki“ u Molvicama, Dugave 35, gdje će se ovo druženje organizirati  s početkom u 18.00 sati.

Ulaz je slobodan!!!

Veselimo se Vašem dolasku i neka nam je svima 2018. godina uspješna i medna!!!

Predsjednik

                 Željko Vukić, dipl.ing. 

Hitova: 864