Miroslav Antolčić-STRUČNO PREDAVANJE- RAKITJE 24.03. .2023

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 Ažurirano: Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 Objavljeno: Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 Napisao/la Super User

Miroslav Antolčić STRUČNO PREDAVANJE- RAKITJE 24.03.2023

 

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji

Pozivam Vas na stručno predavanje na temu Priprema pčelinjih zajednica za glavnu pašu, koje će se održati u petak 24.ožujka 2023. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".

Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el., apiterapeut,profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.

Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas kako potaknuti proljetni razvoj pčela i iskoristiti njihov potencijal za prve proljetne paše. Kako razrojavati, kako izbjeći gubitke u borbi sa varom i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama u pripremi za glavnu pašu.

Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.

Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vasmolim, pozovite sve zainteresirane naovo predavanje. Ulaz je slobodan.

Neka nam je svima 2023. godina uspješna i medna!!!

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                         
Za organizatora
Željko Vukić, dipl. ing.

 

Hitova: 198