Tehnologija pčelarenja: proljetni razvoj, razrojavanje, borba protiv varoe, proizvodnja perge, apiinhalacije - moj način pčelarenja“

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Utorak, 22 Ožujak 2022 Ažurirano: Utorak, 22 Ožujak 2022 Objavljeno: Utorak, 22 Ožujak 2022 Napisao/la Super User

Tehnologija pčelarenja: proljetni razvoj, razrojavanje, borba protiv varoe, proizvodnja perge, apiinhalacije - moj način pčelarenja

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji

Pozivam Vas na stručno predavanje na temu Tehnologija pčelarenja: proljetni razvoj, razrojavanje, borba protiv varoe, proizvodnja perge, apiinhalacije - moj način pčelarenja, koje će se održati u petak 25.ožujka 2022. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".

Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el, profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.

Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas kako potaknuti proljetni razvoj pčela i iskoristiti njihov potencijal za prve proljetne paše. Kako razrojavati i stvarati nove zajednice, kako izbjeći gubitke u borbi sa varom i proizvoditi pergu koju još nazivamo pčelinji kruh. Biti će riječi i o apiinhalacijama i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama na svojim pčelinjacima.

Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.

Predavanja će se održati sukladno ublaženim epidemiološkim mjerama, (mjerenje temperature i maske u zatvorenom prostoru), kao kad idete u trgovinu.

Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovo predavanje. Ulaz je slobodan.

Neka nam je svima 2022. godina uspješna i medna!!!

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                   Za organizatora

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing

 

Hitova: 519