Obavjest o predavanju u Rakitju 27.02.2020. -D.Jureša

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Subota, 22 Veljača 2020 Ažurirano: Subota, 22 Veljača 2020 Objavljeno: Subota, 22 Veljača 2020 Napisao/la Super User

Obavjest o predavanju u Rakitju 27.02.2020. D.Jureša

 

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji članovi udruge

 

Pozivamo Vas na stručno predavanje i prezentaciju pod nazivom „Sprečavanje početničkih gubitaka na pčelinjaku i priprema pčelinje zajednice za bagremovu pašu“  koje će se održati u četvrtak 27. veljače 2020. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18.00 sati.

 

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga Samobor i Sv. Nedelja u suradnji sa Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje, sukladno programu edukacije članova, mladeži, odnosno cjelokupnog građanstva o važnosti uzgoja i zaštiti pčela.

Prezentaciju i stručno predavanje održati će naš član i kolega profesionalni pčelar i proizvođač matica Dragutin Jureša iz Zaboka.

Kroz ovo predavanje sve prisutne ćemo upoznati kako izbjeći gubitke i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama na svojim pčelinjacima te kako ih pripremiti za našu najveću pčelinju pašu bagrema.

Dođite sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicamai neka nam je svima 2020. godina uspješna i medna!!!

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Ulaz je slobodan.

Uz pčelarski pozdrav,
Medno
 
Za organizatora
Željko Vukić, dipl. ing.
Hitova: 280