Maloj školi kušanja medapod nazivom „Med-paleta raznobojnih okusa i mirisa“,

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 Ažurirano: Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 Napisao/la Super User

Mala škola kušanja meda

Poštovane pčelarice i pčelari, poštovani branitelji, uvaženi sugrađani i gosti, dragi prijatelji

Pozivamo Vas na druženje i sudjelovanje u Maloj školi kušanja meda pod nazivom „Med-paleta raznobojnih okusa i mirisa“, koja će se održati u petak 29. studenog 2019. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje želeći potaknuti sve pčelare proizvođače meda kao i potrošače meda na edukaciju o vrstama, kvaliteti i drugim svojstvima meda karakterističnim za područje Zagrebačke županije i šireg dijela lijepe naše domovine Hrvatske.

Ovu Malu školu započet ćemo sa stručnim predavanjem prof. dr.sc. Dragana Bubala s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, pod čijim će stručnim vodstvom svi sudionici-degustatori uživati u kušanju svih tih vrsta meda, a nadamo se i naučiti kako prepoznati određene vrste meda, na primjer med bagrema, lipe ili kestena, koje su mu specifičnosti, ili koje su razlike u izgledu, okusu i mirisu i dr…

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju i ujedno Vas molimo, pozovite sve zainteresirane na ovo druženje. Ulaz je slobodan.

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                   Za organizatora

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.

Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja"
Trg Matice hrvatske 4, Samobor
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kontakt: Željko Vukić, +385 (98) 22 82 55
Hitova: 124