Obavjest o predbilježbi i narudžbi veterinarsko-medicinskih proizvoda

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Petak, 15 Ožujak 2019 Ažurirano: Petak, 15 Ožujak 2019 Objavljeno: Petak, 15 Ožujak 2019 Napisao/la Super User

Obavjest o predbilježbi i narudžbi veterinarsko-medicinskih proizvoda

1.     Obavjest o predbilježbi i narudžbi  veterinarsko-medicinskih proizvoda

Obavještavamo  naše članove, kao i pčelarice i pčelare s područja Samobora i Sv.Nedelje da mogu nabavu VMP-a izvršiti putem naše Udruge najkasnije do utoraka 31. ožujka 2019 godine na mobitel predsjednika Udruge - 098/22 82 55. ili mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kako bi potrebne količine lijekova za vaše pčele mogli naručiti od PHOENIX Farmacija d.o.o. Narudžba mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj pčelinjih zajednica, odabrani ljek.

Narudžba je obvezujuća i prema istoj će se vršiti isporuka i izdati račun. Lijekovi se neće moći naknadno naručiti.

Ljekovi če se podizati u veterinarskoj stanici Samobor,a o datumu ćete biti obavješteni naknadno. Datumom isporuke pčelar je obvezan platiti i preuzeti naručeni lijek.

S poštovanjem,

Željko Vukić dipl.ing.

2.Predmet: ponuda VMP-a i kiselina za suzbijanje varooze

Poštovane pčelarke i pčelari, pašni povjerenici i predsjednici pčelarskih udruga, prema pravilniku o provedbi mjera nacionalnog  pčelarskog programa, mjeri za suzbijanja štetnika i bolesti pčela sufinancira se nabava odobrenih veterinarsko-medicinskih proizvoda (u daljnjem tekstu: VMP) i  kiselina koje se koriste za tretiranje protiv varooze i konzumnog šećera. Uskoro se bliži 20.4.2019. , rok  predaje Zahtjeva za sufinanciranje prethodno navedenih mjera Agenciji za plaćanje.

                Phoenix Farmacija d.o.o.  je prva  tvrtka koja hrvatski pčelarski sektor  prati od početaka provedbe nacionalnog pčelarskog programa s uslugom distribucije registriranih VMP-a  protiv varooze. Ove godine distribuirat ćemo VMP-e: Chek Mite, Bayvarol, Apiguard, Thymovar, Polyvar yellow, Apitraz, ApiVar,ApiBioxal te Oxuvar.   Prethodno nabrojani preparati su Vam od prije poznati. U prilogu Vam šaljemo i prikaz predloženih maloprodajnih cijena koje smo dobili od nekih  veterinarskih organizacija.

         Kao veledrogerija nismo Vam u mogućnosti direktno prodati  traženi VMP ili kiselinu, ali smo Vas u mogućnosti  uputiti na naše partnere odnosno veterinarske organizacije s kojima imamo dugogodišnju uspješnu poslovnu suradnju. Zbog toga predlažemo da nas  nakon prikupljanja narudžbe VMP-a i kiseline u svojoj udruzi kontaktirate kako bi Vam dogovorili s veterinarskom organizacijom  distribuciju istih do Vas kao krajnjeg kupca.

Napominjemo da su količine  svih preparata ograničene te Vas molimo za što hitniju narudžbu.  Podsjećam Vas da će veterinarska inspekcija provoditi nadzor nad izvršenim obveznim zakonskim mjerama u suzbijanju varooze što će te morati potvrditi računom za kupljeni lijek koji će Vam uz našu preporuku veterinarske organizacije sigurno biti priznat i prihvaćen. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju radnim danom u vremenu od 8-15h. Ovisno o mjestu Vašeg prebivališta možete nas kontaktirati u jednom od naših poslovnih centara:

PC Zagreb (PC Rijeka):

Slavica Pastuović, dr.med.vet. , Miljenko Kljakić, ing. , Martina Jeličić, Mateja Metelko

tel. : 01/3650-157, 01/3650-159, 01/3650-117; fax. 01/3650-178 ; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PC Osijek:

Robert Viviora, mag.ing. agr. ,  dr.sc. Ivan Križek, dr.med.vet. ; tel: 031/275-311, 031/275-320 ; fax: 031/497-430; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PC Solin:

Branimir Šakić, dr.med.vet. 021/246-328, fax: 021/218-183,e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahvaljujemo se unaprijed na Vašim narudžbama te Vas srdačno pozdravljamo!!

_________________________________________

Robert Viviora, mag.ing.agr.

Referent prodaje

PHOENIX-Farmacija d.o.o.

PC Veterina

Vinkovačka 61 a

31000 Osijek

Tel: +385 (0)31 275-320

Tel: +385 (0)31 275-311

Mob: +385 (0)98 207-232

Fax: +385 (0)31 497-430

________________________________________________

 

Dokumenti:

Hitova: 286