PREDAVANJA U PČELARSKOJ UDRUZI „SAMOBOR I SV. NEDELJA“ TIJEKOM OŽUJKA 2019. GODINE

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Utorak, 12 Ožujak 2019 Ažurirano: Utorak, 12 Ožujak 2019 Objavljeno: Utorak, 12 Ožujak 2019 Napisao/la Super User

PREDAVANJA U PČELARSKOJ UDRUZI „SAMOBOR I SV. NEDELJA“ TIJEKOM OŽUJKA 2019. GODINE

 

Drage pčelarice i pčelari, dragi sugrađani i prijatelji      

Pozivam Vas na druženja Pčelarske udruge „Samobor i Sv.Nedelja“ koja sukladno svom programu edukacije članova, djece, mladeži, odnosno cjelokupnog građanstva o važnosti uzgoja i zaštiti pčela organizira 15. ožujka 2019. godine u petak jednu prezentaciju i dva predavanja, na teme :

 

Tema 1. „ Matična mliječ – tehnologija proizvodnje“ ,

 

Tema 2. „ Uzgoj matica za osobne potrebe“ –

Koje će nam održati gospodin Miroslav Antolčić, dipl.ing.el, profesionalni pčelar, proizvođač matične mliječi, uzgajivača matica i apiterapeut.

 

Ovo naše druženje otvoriti ćemo prezentacijom softvera pod nazivom Aplikacija za upravljanjem udrugom pčelara“, a održat će je informatičar i autor aplikacije gospodin Andrej Blatt.


Obavještavamo naše članove kao i pčelarice i pčelare s područja Samobora i Sv.Nedelje da mogu nabavu  lijekova ili veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP-a) izvršiti putem naše Udruge o čemu će biti riječi na ovom našem druženju.

 

Očekujemo Vas u Samoboru, u prostorijama ugostiteljskog objekta „Milečki“ u Molvicama, Dugave 35, gdje će se ovo druženje organizirati  s početkom u 18.00 sati.

 

Ulaz je slobodan!!!

Veselimo se Vašem dolasku i neka nam je svima 2019. godina uspješna i medna!!!

     Predsjednik

                 Željko Vukić, dipl.ing. 

Hitova: 214