Humanitarna akcija "Pomozi svom susjedu u nevolji"

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Srijeda, 29 Travanj 2015 Ažurirano: Srijeda, 23 Prosinac 2015 Objavljeno: Srijeda, 29 Travanj 2015 Napisao/la Super User

Humanitarna akcija "Pomozi svom susjedu u nevolji"

Humanitarna akcija "Pomozi svom susjedu u nevolji"

Poštovani sugrađani,  ljudi dobre volje,

Pčelarska udruga Samobor i Sveta Nedelja pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom “Pomozi svom susjedu u nevolji” s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć našem članu – pčelaru Zvonku Sablji – kojem je nesretnim slučajem nedavno izgorjela imovina u vrijednosti od preko 200 tisuća kuna.
U požaru koji je izbio 7. travnja, zapalila se dvorišna zgrada u kojoj je bila radionica, drvarnica, spremište i garaža. Prigodom požara izgorjela je kompletna zgrada kao i poljoprivredni strojevi, alati, oprema za pčelarstvo, drva za ogrjev, motor Yamaha iz 2007. godine, zidarski i bravarski sitni alat kao i električni strojevi, aparati za varenje i drugi građevinski alati i materijali koji su bili u zgradi i radionici. Na dvorištu pokraj zgrade izgorio je osobni automobil marke Mercedes iz 2001. godine.
Budući da se radi o velikoj materijalnoj šteti koju obitelj, nažalost, nije u mogućnosti sanirati osobnim sredstvima, naša udruga pokrenula je ovu akciju za pomoć u novcu ili u nabavi materijala za sanaciju kako bi stradala obitelj mogla nastaviti normalan život. Svaka donacija je dobrodošla, stoga pomozite s iznosom primjerenim svojim mogućnostima.
Svi koji žele uplatiti sredstva za pomoć Zvonku mogu to učiniti na žiro-račun Pčelarske udruge: PU Samobor i Sv. Nedelja, Trg Matice hrvatske 4, Samobor, IBAN: HR07 2500 0091 1011 6323 7. Kod uplate u rubrici “poziv na broj primatelja” treba staviti datum uplate, a pod svrhu uplate: Donacija za Zvonka Sablju.
Sva prikupljena sredstva uplaćena s ovom svrhom bit će upotrebljena isključivo za pomoć Zvonku Sablji.
Dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona 098 22 82 55.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na dobroj volji razumjevanju i pomoći.

Srdačan pčelarski pozdrav, medno!
  Predsjednik
Željko Vukić, dipl.ing.

 

DSC 0037     .DSC 0038   .DSC 0040

Hitova: 1458