Na Pčelarskom sajmu u Gudovcu

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Nedjelja, 06 Veljača 2011 Ažurirano: Srijeda, 23 Prosinac 2015 Objavljeno: Nedjelja, 06 Veljača 2011 Napisao/la Željko Hajtok

POSJET PČELARSKOM SAJMU U GUDOVCU

 

Dana 06.02.2011. godine članovi i prijatelji PU Samobor i Sv. Nedelja posjetili su pčelarski sajam u Gudovcu. Polazak je bio u 7,00 sati iz Samobora. Budući je bilo mnogo zainteresiranih, iznajmili smo autobus i veselo krenuli – neki po nova znanja,  neki po pčelarsku opremu, a neki po oboje. Po dolasku u Gudovac mnogi su otišli na predavanja, koja su, u organizaciji Hrvatskog pčelarskog saveza, prezentirali cijenjeni poznavatelji pčela i predavači – Vedran Lesjak, Martin Kranjec, Violeta Santrač, Dražen Lušić, Milanko Barač i Veroljub Umeljić.

 

U susjednom paviljonu mogla se razgledati i kupiti pčelarska oprema i pčelarski proizvodi, kojih je bilo iz svih dijelova Hrvatske, te iz susjedne nam BiH.

Po završetku predavanja, te razgledavanja pčelarske opreme, organiziran je zajednički ručak za sve članove i prijatelje PU u mjestu Hagnju, nedaleko Gudovca.

Po povratku u Samobor pjevalo se, družilo i razmjenjivalo utiske sa sajma.

Zahvaljujemo se organizatoru na ugodno provedenom danu i druženju, te se nadamo da će biti još  takvih korisnih i ugodnih susreta i posjeta sajmovima Lijepom našom, a i šire.

 

Fotografije s izleta možete pogledati u galeriji slika (lijevo) ili na sljedećem linku: http://picasaweb.google.com/zeljko.hajtok .

 

Također obavještavamo članove Udruge da u subotu, 26. veljače, idemo na Dane meda u Pazin. Zainteresirani članovi mogu se javiti predsjedniku Udruge.
Program i ostale informacije o pazinskim Danima meda: http://www.lipa-pazin.hr/dani-meda/ .

Hitova: 2350